AAA Taxi Objednat taxi

Cestování po Praze: aplikace, která nesmí chybět ve vašem smartphonu

25. 2. 2015

S aplikací objednáte taxi do pěti vteřin, zjistíte orientační cenu a dobu trvání jízdy, máte přehled o příjezdu objednaného vozu a po nástupu do taxi můžete spustit virtuální taxametr. Cestování po Praze už nemůže být snadnější a rychlejší!

Stažení a spuštění aplikace

Aplikace je ke stažení zdarma přes App Store a Google play, nebo ke spuštění ve webovém prohlížeči. Aplikace vás požádá o povolení ke zjištění vaší polohy a wi-fi připojení. Pro instalaci a využívání aplikace není třeba se registrovat. Nezadáváte údaje o své platební kartě.

Rychlá objednávka: taxi do pěti vteřin

A aplikací objednáte taxi na dva dotyky do pěti vteřin. Nemusíte zadávat místo přistavení, ani znát přesnou adresu. Aplikace automaticky rozpozná vaši polohu podle GPS, Wi-Fi nebo GSM. Tuto polohu vám pak nabídne jako výchozí místo pro přistavení vozu. Po určení vaší polohy můžete rovnou objednávat – na dva dotyky objednáte vůz a taxi vám bude přistaveno na určené místo.

Samozřejmě můžete polohu pro místo přistavení změnit a adresu zadat ručně výběrem ze seznamu adres. Totéž platí o cílovém místu vaší trasy – v případě jejího zadání vám aplikace spočítá orientační cenu a čas vaší jízdy. Rovněž můžete zadat vaše požadavky na objednaný vůz: combi, limuzína, platba kartou, nekuřácký či klimatizovaný vůz, přeprava zvířete, jazyk řidiče.

Taxi můžete aplikací objednat ihned – okamžitá objednávka, nebo na pozdější dobu – předobjednávka. V případě zrušení objednávky neplatíte žádný storno poplatek.

Příjezd objednaného vozu sledujte v mapě

Po uskutečnění objednávky aplikace odpočítává čas příjezdu objednaného vozu. K dispozici je i mapové zobrazení pozice přijíždějícího taxíku. Aplikace vám zobrazí typ vozu, registrační značku, číslo vozu a telefonní spojení na řidiče. Informace, za jak dlouho váš objednaný vůz přijede, jeho číslo, typ, barva a kontakt na řidiče vám přijde i formou SMS.

Aplikace vám automaticky vygeneruje též unikátní kód, který předložíte řidiči. Kód zajistí, že do objednaného vozu nenastoupí nikdo jiný, než vy. Po upozornění na přistavení vozu umožňuje aplikace rovněž komunikovat s řidičem, za jak dlouho na sjednané místo dorazíte.

Virtuální taxametr, Wi-Fi v každém voze

Na pražském letišti a v obchodních centrech můžete využít vizuální navigaci, která vám usnadní orientaci při příchodu k přistavenému vozu. Při nástupu do taxi pak můžete spustit virtuální taxametr, který sleduje cenu jízdy a je součástí aplikace. Všechny vozy AAA Taxi jsou vybaveny Wi-Fi hotspotem. Během cesty tak můžete využít výhody připojení k internetu zdarma.

Jednoduchá a bezpečná aplikace

  • Taxi objednáte rychle a jednoduše na dva dotyky.
  • Orientační cenu a čas trvání jízdy se dozvíte předem.
  • Máte přehled o příjezdu objednaného vozu na mapě.
  • Nezadáváte údaje o své platební kartě.
  • Po nástupu do taxi můžete využít virtuální taxametr.
  • Aplikaci stáhnete přes App Store a Google play, nebo spustíte přes web.

Rychlá objednávka taxi: spočítejte si orientační cenu jízdy, ihned objednejte, vyjeďte!