AAA Taxi Objednat taxi

Podporujeme 9. ročník dobročinné akce MDA RIDE 2017

15. 6. 2017

Po roce se tuto sobotu opět koná na Václavském náměstí akce, jejíž výtěžek je věnován na pomoc lidem nemocným svalovou dystrofií. Součástí je i tradiční „Spanilá jízda Prahou“ motocyklů všech značek.

Akce nabídne živé koncerty kapel, v čele s populárními Eddie Stoilow, ale hlavně pomůže dobré věci.

Akce je otevřena jezdcům na motocyklech všech velikostí a značek i široké veřejnosti, zejména pak rodinám s dětmi, mladým lidem a všem milovníkům dobré muziky a pohodové atmosféry. Od 8 hodin bude možné na motocyklech vjíždět z horní části Václavského náměstí přes Jindřišskou ulici. Každý z jezdců obdrží pokyny ke Spanilé Jízdě Prahou a malý dárek.

Zájmový spolek MDA RIDE, který byl založen v roce 2008, dlouhodobě pomáhá lidem se svalovou dystrofií. Získané prostředky jsou rozdělovány ve prospěch dvou asociací sdružujících lidi postižené touto nevyléčitelnou nemocí: Asociaci muskulárních dystrofiků v ČR (AMD) a Parent Project.

Výtěžek loňského ročníku sbírky MDA RIDE byl 1 005 508 Kč. Informace o sbírkovém kontu a možnostech pomoci najdete na www.mdaride.cz.

Na sbírkové konto 9. ročníku věnuje společnost A A A radiotaxi s.r.o. částku 30 000 Kč a podpoří tak zlepšení péče a léčby těm, kteří to opravdu potřebují.

Akce proběhne v sobotu 17. 6. 2017 od 10 hod. v dolní části Václavského náměstí. Motorkářská „Spanilá jízda Prahou“ odstartuje ve 13:45 hod.