AAA Taxi Objednat taxi

S AAA TAXI cestujete po Praze nejrychleji. Vyhnete se kolonám a ušetříte čas i peníze

21. 10. 2014

Praha se v dopravních špičkách dostává k limitům své průjezdnosti. V této době je přeprava vlastním autem často utrpením než úsporou času. Existuje řešení ve formě využití taxislužby. AAA TAXI vás přepraví rychle a zároveň poslouží třeba jako mobilní kancelář.

Rychlost objednávky a přistavení vozu

S chytrou aplikací objednáte AAA TAXI do pěti vteřin kdykoliv a kdekoliv. Po uskutečnění objednávky máte díky aplikaci navíc okamžitý přehled o příjezdu objednaného taxíku. Díky velikosti flotily se doba přistavení vozu pohybuje v průměru do pěti minut.

Rychlost přepravy

Žluté vozy AAA TAXI mohou využívat vyhrazené pruhy pro autobusy a tím výrazně zrychlit oproti ostatním osobním autům. Je to v zájmu zákazníka, který nechce stát v kolonách a platit peníze navíc za provozní čekání.

Mobilní kancelář

V časové tísni se často potřebujete nejen rychle přesunout, ale zároveň řešit pracovní i soukromé záležitosti. K naplnění této potřeby se z vozů AAA TAXI snadno stává mobilní alternativa kanceláře. Mobilní kancelář disponuje bezdrátovým internetovým připojením a vy máte tak možnost během cesty řešení svých úkolů. AAA TAXI má bezplatný internet v každém voze. Jedná se o největší síť bezplatných Wi-Fi hotspotů v Praze.

Úspora času i peněz

Cena jízdy s AAA TAXI začíná na 14,90 Kč za km. Při výpočtu nákladů na kilometr cesty vlastním vozem, včetně amortizace a parkovného, vyjde mnohdy vyšší částka, než kterou zákazník utratí za využití taxislužby. K tomu je třeba připočítat i úsporu času spojenou s vlastní přepravou i hledáním vhodného místa na zaparkování po Praze.

AAA TAXI tak splňuje požadavky na rychlou a cenově přijatelnou jízdu a představuje nejflexibilnější a nejrychlejší způsob dopravy po Praze.

Výhody cestování s AAA TAXI

  • Okamžitá objednávka pomocí mobilní aplikace pro Android a iPhone nebo přes web.
  • Rychlé přistavení vozu i odvoz, možnost využití vyhrazených autobusových pruhů při jízdě, což urychluje přepravu.
  • Každý vůz disponuje bezplatným Wi-Fi připojením, nemusíte objednávat business třídu.
  • Jízda od 14,90 Kč/km, orientační cenu jízdy se zákazník dozví předem (přes aplikaci, web nebo dispečink).
  • Pro firmy je k dispozici možnost bezhotovostních jízd na fakturu a vouchery.