AAA Taxi Objednat taxi

Užijte si advent: ve vánočním období využijte rychlou a spolehlivou taxislužbu

15. 12. 2015

Praha zažívá neopakovatelnou atmosféru a láká všechny příznivce Vánoc. Na adventní trhy, setkání s přáteli a další radovánky se vyplatí nechat auto doma. A s ním i starosti s parkováním a hlídáním času, aby nám opět něco neuteklo.

Hoďte starosti a spěch na chvíli za hlavu a dopřejte si rozjímání, zklidnění a oblíbený svařák nebo punč. Užít si adventní atmosféru stojí za to. Na nás je abychom vás odvezli až k domovním dveřím v ten pravý čas. Pro objednání taxi využijte mobilní aplikaci nebo zavolejte 14 0 14 a naše operátorky vyřídí objednávku vozu dle vašich požadavků.

Proč objednávat přes dispečink

Naše taxi objednávejte vždy přes dispečink. Vyplatí se to. Důvodů je hned několik a zákazníkovi přinášejí garance spokojenosti. Díky zázemí a zkušenostem umíme co nejlépe vyjít vstříc různým přáním klientů na výběr vozu v rychlosti přistavení vozu, jejich typu a vybavení. Můžete si užívat cestu ve vozech vyšší třídy, klimatizovaných či nekuřáckých vozech, příp. si vyžádat vhodně vybavené auto o dětskou autosedačku. V každém našem voze máte k dispozici Wi-Fi zdarma.

Garance spokojenosti s cenou

S AAA radiotaxi máte garanci nepředražené jízdy. V případě oprávněné reklamace naše společnost vrací jízdné zpět v plné výši. Reklamace jsou řešeny do 3 pracovních dnů. Garanci můžete uplatnit však jen tehdy, když si vůz objednáte přes web, mobilní aplikaci nebo telefonicky přes náš dispečink. Pokud si vůz odmávnete na ulici, uzavíráte vztah přímo s daným řidičem taxi. U AAA radiotaxi máte možnost zjistit orientační cenu před jízdou a v případě nesrovnalostí v ceně za jízdu snadno řešit případnou reklamaci. Dispečink vám rovněž pomůže při dohledání zapomenutých osobních věcí ve vozidle taxi.

Nejrychlejší objednávka mobilní aplikací

AAA radiotaxi vám díky jednoduchosti a snadnému ovládání aplikace nabízí rychlou objednávku taxi po Praze do pěti vteřin. Nemusíte se přitom složitě registrovat, ani zadávat číslo svojí platební karty. Prostě rychle objednáváte, když potřebujete a příjezd taxíku sledujete přímo v aplikaci. Objednávka vozu prostřednictvím mobilní aplikace vás přitom vyjde vždy na cenu 19,90 Kč/km. U nás se tak nemusíte zdržovat výběrem nejbližšího taxíku a řidiče v aplikaci podle ceny. Při objednání vám aplikace vám zobrazí číslo a typ vozu, předpokládanou cenu i ověřovací kód objednávky pro řidiče. Nemůže se tak stát, že vám taxi vezme jiný zákazník.

Taxi se slevou 40%

I ve vánočním období vám AAA Taxi přináší možnost cestování taxi po Praze se slevou 40% za výhodnou sazbu 16,90 Kč/km. Stačí požadavek na „taxi se slevou“ nebo „nejlevnější z AAA Taxi“ nahlásit a o slevu požádat při objednání na dispečinku 14 014.

Odvoz vašeho vozu

Možná jste na vánoční večírek či setkání s přáteli dorazili přeci jen vlastním vozem. Zábava se neobešla bez alkoholu a vy řešíte jak přepravit sebe i svůj vůz. Žádný problém, pro tyto případy je tady služba AAA Taxi drink servis (drink taxi), která zajistí váš odvoz i s vozem bezpečně domů nebo na určené místo. Službu lze objednávat prostřednictvím našeho dispečinku, který vám sdělí i cenu služby.

Jak objednat AAA Taxi

  • mobilní aplikací: pro AndroidiOSweb
  • telefonicky přes dispečink 14 014, 222 333 222

Správná volba taxislužby vám ušetří čas i starosti a poskytne potřebný komfort. Největší pražská taxislužba AAA radiotaxi vás i ve vánočním období sveze spolehlivě a za příznivou cenu.