AAA Taxi Objednat taxi

Zákaznický taxametr „TAXI REVIZOR“ pohlídá cenu jízdy. Spustíte ho při nástupu do taxi

29. 4. 2014

Objednání taxi do pěti vteřin a kontrola ceny jízdy k tomu! AAA TAXI přichází s inovativním řešením: vyvinuli jsme nový taxametr – „TAXI REVIZORA“, která vám ohlídá cenu jízdy taxi.

Plníme sliby dané zákazníkům: válka proti turbu a férová cena nade vše

Vše je naprosto jednoduché. Aplikaci stačí spustit při nástupu do taxíku a „taxi revizor“ vám již sám ohlídá celkovou cenu za odvoz na zvolené trase. Taxametr, který si klient může stáhnout spolu s mobilní aplikací na objednání taxi, tak představuje účinný nástroj proti tzv. turbo taxametrům a nezákonnému navyšování ceny jízdy. Plníme tak sliby dané zákazníkům, že proti turbu povedeme nesmlouvavou válku a našim klientům dáme do ruky nové nástroje ochrany. K tomu trvale pracujeme na snižování cen a účinné kontrole našich smluvních řidičů.

Garance spokojenosti: při předražení vracíme peníze v plné výši

Na úspěchu aplikace se podílejí nejen unikátní technologie, ale i celkový přístup naší firmy: v případě, že zákazník zjistí předražení jízdy a uplatní oprávněnou reklamaci, AAA TAXI vrací peníze v plné výši.

Parametry, které „taxi revizor“ dokáže vypočítat, jsou stejné, jako u taxametru každého řidiče taxíku. Zákazník si tak může pochvalovat jednoduchou a přitom účinnou možnost kontroly. Chcete-li si aplikaci taxi revizora vyzkoušet, budete potřebovat iPhone nebo jiný chytrý telefon, příp. tablet.

Jak funguje TAXI REVIZOR? Prohlédněte si video:

Aplikaci s TAXI REVIZOREM si můžete stáhnout:

Verze pro iPhone

Verze pro Android